Hieronder vindt u een uitleg van de door ons gebruikte producten, ook een link naar de originele
fabrikanten website's staan erbij, zodat u alle info over onze topproducten kunt vinden.
Door chefZtable eigen huisgemaakte producten.
Onze huisgemaakte producten worden in onze eigen keuken met de grootst mogelijke zorg en
met de beste producten bereid dus als er op onze website huisgemaakt bij staat dan
wordt het in chefZtable/A&C hapjes deluxe vers gemaakt.
Voorbeelden hiervan zijn: limoncello, dressings, sauzen, soepen, warme sauzen, vlees en visgerechten etc.
Olijfolie Les sorts extra verge
Deze olijfolie wordt geproduceerd door Celler El Masroig uit het gelijknamige dorp in de Montsant streek. Hun olijfgaarden situeren zich in en rond Siurana, één van de mooiste authentieke dorpen die Catalunya rijk is, gelegen op de rand van Montsant en Priorat.
De Arbequinas zijn een kleine maar zeer aromatische olijvensoort.
100% Arbequina olijven, onder beheer van DOP Siurana ( Siurana Protected Desigantion of Origin ).
Koude centrifuge vlak na de pluk. Aciditeit max. 0,1%.
Grasgroene kleur. De aroma's refereren naar het klimaat van en het land waarop de bomen zijn aangeplant ( Priorat ) : wilde venkel, artisjokken, groene amandelen, zelfs hinten van appel en tomaat. Zachte, licht kruidige olijfolie met een mooie balans.
Deze olijf olie is niet in de winkels te koop, is exclusief verkrijgbaar in de betere restaurants en bij chefZtable.
Limoncello Chefztable
Onze huisgemaakte limoncello.
Deze limoncello heeft u nog nooit geproefd, volgens authentiek recept gemaakt
met biologische citroenen en geen kunstmatige toevoegingen.
Puur fris-zoet van smaak met een alcohol percentage van 31% Saluti !!!
Diforti aragostine pistache, citroen of chocolade
Heerlijk krokant Italiaans koekje voor bij een speciale koffie of thee.
Deze koekjes worden handgemaakt in Italië door de firma diforti, van krokante laagjes deeg
met een zachte crème
Segarelli authentieke gedroogde worstsoorten (truffel/ venkel/ naturel)
‘Salame Granfetta al tartufo’ Deze truffelsalami wordt gemaakt van vers vlees van zwarte varkens.
Het zorgvuldig geselecteerde vlees wordt fijngemalen en aan het eind van het proces worden,
naast een aantal kruiden en specerijen, ook korrels van gemalen zomertruffel (Tuber aestivum), toegevoegd.
De langzame rijping in een frisse omgeving verhoogt de smaak en het aroma van deze 'prezioso salume'
Chocolade bars van Van Beek chocolade
Van Beek Chocolade uit Dongen maakt bijzondere handgemaakte chocolade bars
in diverse smaken zoals pure chocolade met whiskey, melkchocolade passievrucht-limoen,
sinaasappel kardemon-hazelnoot en nog vele andere smaken.
Ook bonbons en macarons zitten in zijn assortiment.
Fleur de sel, le Saunier de Camargue
Fleur de Sel staat al vele jaren bekend als de kaviaar van het zout; een culinaire schat die voor iedereen toegankelijk is. Van oudsher en tot voor kort hadden de zoutwerkers het voorrecht om het te proeven, op de zoutpannen. Het wordt op een heel bijzondere wijze gewonnen. In de zomer vormen zich miljoenen zoutkristallen aan het wateroppervlak en ontstaat de Fleur de Sel de Camargue. Volgens de heersende tradities wordt het met de hand geoogst. Fleur de Sel de Camargue bestaat uit enigszins vochtige, knapperige en exclusief smakende kristallen. Het smelt langzaam op je tong en geeft op een subtiele manier nóg meer smaak aan het gerecht.
Wijnen van wijnhuis Torres, Spanje
De familie Torres produceert al meer dan 300 jaar topwijnen van hun eigen wijngaarden. De kennis en liefde voor wijn is van generatie op generatie overgebracht, en de wijnen van de familie Torres zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 120 landen wereldwijd.
Wij gebruiken de witte Vina Sol, de rode Sangre de Toro en de rosé de Casta.
Biologische moestuinjam van Heerlijkheid Marienwaerdt
De landbouw op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is helemaal biologisch. We bereiden heerlijke biologische delicatessen en sappen op ambachtelijke wijze naar oude familierecepten. Dit produceren wij met de oogst uit de moestuin en van de hoogstambomen, aangevuld met ingrediënten van biologische landbouwbedrijven uit de buurt.
Producten vol van smaak, zonder kleur- geur- en smaakstoffen en met kwaliteit gemaakt.
Torres selecta chips
De firma Torres maakt hoge kwaliteit verse chips van de beste producten
en hebben de meest interessante smaken in hun assortiment zitten zoals kaviaarchips, prosecco chips en foie gras chips.
Wij maken gebruik van de smaken truffel en iberico ham.

Truffelproducten van Giuliano Tartufi
Giuliano is de perfecte gids om je mee te nemen in de wereld van verse truffels.
Met de producten van Giuliano leer je de truffel pas echt kennen.
Truffels zijn de waardevolle vruchten van de aarde die we moeten respecteren.
Ze worden daarom seizoensgebonden geoogst en verwerkt volgens de cultuur van de Umbrische en Italiaanse keuken.
Truffelproducten van il tartufo di Paolo
Uit Umbrië in Italië komen deze truffel producten die wij in onze pakketten gebruiken,
van tapenade tot truffelrisotto en truffelolie, Paolo verteld op zijn website dat hij van iedere truffel
die gebruikt wordt de herkomst weet.

Bieren van Brouwerij 't IJ
Brouwerij 't IJ is een Amsterdamse brouwerij waar uitsluitend speciaal bieren gebrouwen worden. De brouwerij is gevestigd in het oosten van de stad. Het bier wordt op twee locaties gebrouwen. Aan de Funenkade, naast Molen de Gooyer, worden alle tapbieren van de brouwerij gebrouwen.
Wyngaard kazen
De Wyngaard kaasjes worden geaffineerd met fijne kruiden nadat ze vier maanden of langer zijn gerijpt in onze speciale caves, die geïnspireerd zijn op het historische kaaspakhuis van Reypenaer. Net als in het oude kaaspakhuis hebben we natuurlijke wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid die zorgen voor de mooie smaakontwikkeling van de kaas.
Door een speciaal en geheim procedé worden de kruiden op de gesneden kaas aangebracht waarna deze na verloop van tijd in de kaas trekken. Het mooie van de Affiné kaasjes is dat je zowel de kruiden als de kaas samen maar ook individueel proeft: een fantastische smaakervaring. Heerlijk bij een glas wijn of bier als aperitief.